Wie zijn wij

Juwelier van Hooff is al ruim 45 jaar een vertrouwd gezicht in Deurne en omstreken. In 1970 begon Martien van Hooff in zijn eentje een klein juwelierszaakje aan de Stationsstraat.

Zijn vrouw Franka had destijds een zaak aan het begin van de straat waar het huidige pand gevestigd is. Zij verkocht verlichting en cadeauartikelen. Al snel groeide de zaak uit zijn jasje en in 1973 verhuisde de juwelierszaak naar winkelcentrum "de Martinet". In 1980 openende zij samen een groot nieuw winkelpand aan Stationsstraat 4: een juwelier met luxe cadeauartikelen. Het team is inmiddels uitgegroeid naar 6 personen.

 

HISTORIE

In 1970 begon Martien van Hooff met een klein winkeltje in de  Stationsstraat. Na tien jaar opende hij samen met zijn vrouw een nieuwe zaak op Stationsstraat 4. Inmiddels is de zaak uitgegroeid tot een winkel met verschillende exclusieve merken horloges, sieraden en luxe cadeaus.

In 2006 heeft Martijn van Hooff het stokje van zijn ouders overgenomen. Met veel enthousiasme leidt hij nu het bedrijf. Hij staan met hun medewerkers vijf dagen in de week voor u klaar.