Cadeaubon


Op zoek naar het perfecte cadeau voor een speciaal persoon? Met de cadeaubonnen van Juwelier van Hooff geef je de vrijheid om zelf iets moois uit te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of zomaar, een cadeaubon van Juwelier van Hooff is altijd een gewaardeerd geschenk.

Onze cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor alles wat we aanbieden, van sieraden en horloges tot accessoires. Dit maakt ze de ideale keuze voor iedereen die een uniek en persoonlijk cadeau wil geven, terwijl je de ontvanger de mogelijkheid geeft om precies te kiezen wat bij hen past. Verwen je geliefde, vriend of familielid met een cadeaubon van Juwelier van Hooff en geef het cadeau van keuze en stijl.

Hoe werkt het?

  1. Kies het bedrag: Bij Juwelier van Hooff bieden we cadeaubonnen aan met verschillende waarden, zodat er voor elk budget een geschikte optie is. U kunt zelf het gewenste bedrag kiezen.
  2. Bestel online: U kunt eenvoudig een cadeaubon bestellen via onze webshop. Selecteer het gewenste bedrag, voeg het toe aan uw winkelwagen en voltooi het bestelproces.
  3. Ontvang de cadeaubon: Na voltooiing van uw bestelling ontvangt u de cadeaubon per e-mail. U kunt ervoor kiezen om de cadeaubon naar uzelf te sturen en deze persoonlijk te overhandigen, of u kunt de cadeaubon rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen.
  4. Gebruik de cadeaubon: De cadeaubon kan zowel online als in onze winkel worden ingewisseld. Bij het online winkelen kunt u tijdens het afrekenproces de unieke code op de cadeaubon invoeren om het bedrag te verrekenen. In de winkel kan de ontvanger de cadeaubon tonen aan onze medewerkers, die deze bij het afrekenen in ontvangst zullen nemen.

Belangrijke informatie

  • Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.
  • Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
  • Als het aankoopbedrag hoger is dan de waarde van de cadeaubon, kan het resterende bedrag worden betaald met een andere betaalmethode.
  • Bij verlies, diefstal of ongeautoriseerd gebruik van de cadeaubon kunnen wij geen vervanging bieden, dus bewaar de cadeaubon zorgvuldig.
Verras uw dierbaren met een cadeaubon van Juwelier van Hooff en geef ze de mogelijkheid om iets speciaals te kiezen uit ons prachtige assortiment. Bestel vandaag nog en maak iemand gelukkig met een geschenk dat blijvende herinneringen zal creëren.