Cadeaubon

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een speciaal persoon? Met de cadeaubonnen van Juwelier van Hooff bieden we u de mogelijkheid om uw dierbaren te verwennen met een persoonlijk geschenk. Onze cadeaubonnen laten de ontvanger genieten van de vrijheid om zelf iets moois uit te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Of het nu een verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon een spontane verrassing betreft, een cadeaubon van Juwelier van Hooff wordt altijd gewaardeerd.

Hoe werkt het?

  • Kies het bedrag: Bij Juwelier van Hooff hebben we cadeaubonnen in verschillende waarden, zodat er voor elk budget een geschikte optie is. U kunt zelf het gewenste bedrag kiezen.
  • Bestel via onze winkel: Om een cadeaubon te verkrijgen, bezoekt u onze winkel. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te assisteren. Selecteer het gewenste bedrag, laat ons weten voor wie de cadeaubon is en voltooi de aankoop.
  • Ontvang de cadeaubon: Na uw aankoop ontvangt u de cadeaubon direct in onze winkel. U kunt ervoor kiezen om de cadeaubon persoonlijk te overhandigen aan de ontvanger, of wij kunnen deze voor u inpakken en klaarmaken.
  • Gebruik de cadeaubon: Onze cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld in onze fysieke winkel. Bij het afrekenen overhandigt de ontvanger gewoon de cadeaubon aan onze medewerkers, die zorgen voor een vlotte verrekening van het bedrag.

Belangrijke informatie:

  • Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.
  • Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
  • Als het aankoopbedrag hoger is dan de waarde van de cadeaubon, kan het resterende bedrag eenvoudig worden bijbetaald met een andere betaalmethode.

Wij adviseren u om de cadeaubon zorgvuldig te bewaren, want bij verlies, diefstal of ongeautoriseerd gebruik kunnen wij helaas geen vervanging bieden.

Verras uw dierbaren met een cadeaubon van Juwelier van Hooff en geef hen de kans om iets speciaals uit ons prachtige assortiment te kiezen. Bezoek onze winkel vandaag nog en maak iemand gelukkig met een geschenk dat blijvende herinneringen zal creëren.