Onze winkel

OVER ONS

Juwelier van Hooff is een vertrouwde naam in Deurne en omstreken. Al meer dan 50 jaar bieden wij u een ruime collectie aan sieraden en horloges van exclusieve merken. Ook maken we sieraden op maat in ons eigen atelier. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Reparaties en taxaties zijn bij ons in vertrouwde handen. We zijn niet voor niets een juweel uit de Peel.

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Of het nu gaat om trouwen, geboortes, verjaardagen of het gedenken van een geliefde, het zijn speciale gebeurtenissen in ons leven. We geven u graag een deskundig advies, zodat u tevreden de deur uitgaat met een sieraad of horloge dat bij ú past. We bieden voor elk wat wils!

Bent u nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in onze webshop. Het geeft u een indruk van onze collectie. De online-collectie wordt wekelijks uitgebreid. We kunnen snel leveren uit eigen voorraad. Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze winkel aan de Stationsstraat 4 in Deurne. We ontvangen u graag met een kop koffie!

Waarom Juwelier van Hooff?

GRATIS LEVERING

Bij orders vanaf €250,-

FAMILIEBEDRIJF

Al meer dan 50 jaar

VEILIGE BETALING

iDeal, achteraf & meer

BEOORDELINGEN