Veelgestelde vragen

Welkom bij de veelgestelde vragen pagina van Juwelier van Hooff. Hier hebben we de meest voorkomende vragen verzameld om u te helpen bij het vinden van de informatie die u nodig heeft. Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen.

Wat zijn de openingstijden van de winkel van Juwelier van Hooff

De openingstijden van de winkel in Deurne zijn:

  • Maandag        Gesloten
  • Dinsdag          09:30 – 18:00
  • Woensdag      09:30 – 18:00
  • Donderdag     09:30 – 18:00
  • Vrijdag            09:30 – 18:00
  • Zaterdag         09:30 – 17:00
  • Zondag           Gesloten

Kan ik online aankopen doen bij Juwelier van Hooff

Ja, u kunt gebruikmaken van onze webshop om online aankopen te doen bij Juwelier van Hooff. Onze webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, zodat u op uw gemak kunt winkelen vanuit het comfort van uw eigen huis.

Biedt Juwelier van Hooff garantie op aankopen via de webshop?

Ja, wij bieden garantie op onze producten, inclusief aankopen via onze webshop. De garantieperiode kan variëren per merk en type product. Tijdens het aankoopproces informeren wij u graag over de garantievoorwaarden die van toepassing zijn.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Juwelier van Hooff?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens de openingstijden van de winkel, of u kunt een e-mail sturen naar onze klantenservice. Mail naar: info@juwelier-vanhooff.nl of bel naar 0493 313 296.

Accepteert Juwelier van Hooff retourzendingen?

Ja, wij accepteren retourzendingen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen een bepaalde periode contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor een retourzending te bespreken. Raadpleeg ons retourbeleid op onze website voor meer informatie.

Biedt Juwelier van Hooff gratis verzending aan?

Ja, wij bieden gratis verzending aan voor bestellingen boven een bepaald bedrag. Het exacte bedrag en de voorwaarden kunnen variëren, dus raadpleeg de verzendinformatie op onze website voor meer details.

Kan ik een product reserveren in de winkel?

Ja, het is mogelijk om een product te reserveren in onze winkel. Neem contact op met de desbetreffende winkel waar het product beschikbaar is en ons team helpt u graag verder met het reserveringsproces.

Biedt Juwelier van Hooff ook cadeaubonnen aan?

Ja, wij bieden cadeaubonnen aan. Het is een geweldig cadeau-idee voor uw dierbaren, zodat zij zelf iets moois kunnen uitzoeken. Onze cadeaubonnen zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar.

Wat zijn de geaccepteerde betaalmethoden bij Juwelier van Hooff?

Bij Juwelier van Hooff accepteren we diverse betaalmethoden, waaronder contant geld (enkel in de winkel), pinbetalingen, creditcards (Visa, MasterCard), iDeal, pay in 3, Bancontact en PayPal.

Biedt Juwelier van Hooff reparatieservices voor sieraden en horloges?

Ja, absoluut. Juwelier van Hooff biedt uitgebreide reparatieservices voor sieraden en horloges. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om uw dierbare stukken te herstellen en te vernieuwen.

Biedt Juwelier van Hooff ook maatwerkopties voor sieraden?

Zeker weten! Wij hebben maatwerkopties beschikbaar voor sieraden, waarbij we samenwerken om unieke en persoonlijke stukken te creëren die aan uw wensen voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons maatwerkproces.

Biedt Juwelier van Hooff ook horlogeonderhoud en -reiniging aan?

Zeker weten. Wij bieden professioneel horlogeonderhoud en -reiniging aan om ervoor te zorgen dat uw horloge in optimale conditie blijft. Onze experts kunnen u adviseren over het aanbevolen onderhoudsschema voor uw horloge.

Heeft Juwelier van Hooff ook verlovings- en trouwringen?

Zeker weten! Wij hebben een prachtige selectie verlovings- en trouwringen in verschillende stijlen en edelmetalen. U bent van harte welkom om onze winkel te bezoeken en uw perfecte ringen uit te kiezen.