Verzend- en betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden
Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt contant, met pin of creditcards te betalen. Voor online bestellingen kunt u gebruik maken van Ideal, PayPal, creditcard (Maestro, American Express, VISA), bankoverschrijving of Payin3 (gespreid betalen).

Direct leverbaar
Alle artikelen in onze webshop zijn op voorraad en kunnen wij direct versturen. Wij staan garant voor een snelle en correcte afhandeling. U kunt uw bestelling zelfs nog dezelfde werkdag [hyperlink naar persoonlijke bezorging] in huis hebben! 

Controle en inspectie
Voorafgaand aan de verzending van uw bestelling wordt uw bestelling zorgvuldig gecontroleerd op beschadigingen. Wij leggen dit vast op foto’s om misverstanden te voorkomen. 

Veilige verpakking
Uw aankoop wordt zorgvuldig verpakt en beschermd tegen beschadigingen. Artikelen worden in de originele merk- of productverpakking verpakt, met optioneel de cadeauverpakking daar dan weer omheen. Daarna wordt het product in een stevige kartonnen doos verpakt. Kleine artikelen worden verzonden in luchtkussen-enveloppen of brievenbusdoosjes, grotere artikelen worden verzonden in stevige kartonnen dozen met bruin veiligheidstape. 

Neutrale verzendverpakking
De uiteindelijke verzendverpakking van uw bestelling is neutraal verpakt. Als afzender staat vermeld ‘Van Hooff’ en is het niet zichtbaar dat het pakket van een juwelier afkomstig is.

Verzending via PostNL
Als u op werkdagen voor 16 uur een bestelling plaatst, wordt de bestelling nog diezelfde dag verstuurd. U heeft de bestelling dan de volgende werkdag in huis.  Wij versturen uw bestelling met PostNL. Via het Track&Trace-systeem van PostNL. Een betrouwbare en veilige manier van verzenden. Bestellingen met een waarde van meer dan € 500,- worden verzekerd verstuurd.

Als u niet thuis bent op het moment van bezorgen krijgt u een “Niet-Thuis”-briefje in de bus. U kunt dan via het internet een alternatief bezorgmoment aangeven (datum + tijdsvak) of u kunt aangeven het pakket zelf af te halen op één van de beschikbare afhaallocaties. Dit kan tegenwoordig tot maximaal 7 dagen vanaf het moment dat u een afhaalbericht krijgt. Afhalen bij een pakketpunt kan op vertoon van legitimatie.

Afhalen in de winkel
Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen in onze winkel op werkdagen tussen 10-17 uur.

Persoonlijke bezorging
Heeft u uw bestelling dezelfde dag nog nodig? Dan kunnen we deze natuurlijk ook persoonlijk laten bezorgen tegen extra bezorgkosten (vanaf 0,25 per kilometer). Bel naar Juwelier van Hooff, telefoon 0493-313296, om te vragen naar de mogelijkheden.